Dan Ihreborn

Jag har arbetat som formgivare sedan 1992, efter att dessförinnan utbildat mig inom producentledet.
Under de första åren kom uppdragen från hemmöbelproducenter och därefter från producenter för offentlig miljö. Först med egna uppdrag och sedan 1998 i samarbete med Sture Eng. Nya arbetssätt och nya behov intresserar mig, eftersom det ger anledning att söka nya lösningar kring form och funktion.

Samarbetet med Sture Eng och Molunden har resulterat i ett antal produkter.

Henrik Schulz

Henrik Schulz, design- & arkitektbyrå i Göteborg

Henrik Schulz arbetar som arkitekt och formgivare och är utbildad på Chalmers i Göteborg, Konstakademien i Köpenhamn och på Danmarks Designskola. Henrik arbetar med större skandinaviska varumärken och stärker dessa genom arkitektur & design. Genom att utgå från kundens affärsidé och vision skapar de unik arkitektur, inredningar och produkter.

Tengboms Arkitektbyrå

Tengbom rankas som ett av världens mest innovativa* arkitektkontor och är dessutom ett av världens äldsta. Med en rik och mångfacetterad historia har vi gjort det till vår vana och mission att ständigt blicka framåt – inte minst för att vara relevanta i hundratals år till. Vi är humanister och drivs av att skapa magisk, långsiktigt värdefull arkitektur som gör världen till en bättre plats.

Jens Fager

Jens Fager är utbildad på Konstfack och är idag en erkänd och uppskattad designer i Sverige och internationellt. Kärnan i hans filosofi handlar om att allt är — och kommer vara — annorlunda. Denna tanke genomsyrar hela hans arbete, och innebär att han vill hitta varje enskild produkts huvuduppgift och behandla den på ett ärligt sätt; och med en otvetydig känsla av humor, surrealism eller poesi låter han slutresultatet bli en produkt som känns naturlig för konsumenten.

Molunden AB

Org.nummer: 556857-5509

Tånggatan 2

568 31 Skillingaryd

Jönköpings län

Kontakt